Badeværelset er skabt til at blive brugt

Badeværelset er skabt til at blive brugt

Badeværelset er ikke længere bare et sted, hvor du går i bad. Det er et rum, der ligesom alle andre i dit hjem kan vise, hvem du er som person, og et sted, hvor du kan lege med farver, indretning og rigtig meget andet. Derfor er valget af alt fra armaturer til klinker noget, der kan og skal gennemtænkes. Der er sikkert dem, der vil grine af, at badeværelserne er dem, der nu får en tur, fordi alle nu har samtalekøkkener, men når du ser, hvad du kan gøre med små midler, så giver det god mening. Desuden bliver det daglige bad en fornøjelse, når du hver morgen kan gå ind i et rum, der giver dig en glæde ved sit udseende.

Helt unikke muligheder til håndvasken

En håndvask, der er monteret direkte på væggen med synlige rør nedenunder, er for de fleste noget, der hører fortiden til. Rigtig mange vælger at kombinere en håndvask til lige det møbel, der passer ind i deres personlige stil, og det kan du også nemt gøre med alle de valgmuligheder, der er på completvvs.dk, hvor der er håndvaske i alle størrelser og udformninger, der passer til lige så mange forskellige møbler. Ikke nok med at du kan vælge det møbel, der passer dig bedst, både hvad angår udseende og størrelse, så kan du også vælge det armatur, der vil stå bedst til din stil, og dermed kan du nemt skabe din helt egen stil og det udseende, der giver dit badeværelse noget ekstra.

Valget til den handy type

En anden fordel ved en håndvask til møbel er, at du selv kan vælge, hvilken slags møbel, der skal bruges. Der er ingen krav om, at det skal være et møbel, der er fremstillet til brug i et badeværelse, og du kan derfor bruge alle slags møbler, der findes. En gammel skænk, der får den rette pleje, så den kan bruges i et vådrum, kan give et helt unikt møbel til dit badeværelse, rørene kan snildt være indeni, som i et badeværelsesskab, og med en spændende håndvask og lækkert armatur får du noget helt unikt, der kan understrege, hvem du er som person. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge som møbel til en håndvask, og du kan være helt sikker på, at lige dit badeværelse vil blive både et samtaleemne og en kilde til inspiration for dine omgivelser.