Billeder til bedsteforældrene

Billeder til bedsteforældrene

Det er ikke altid det mest kreative, men de to sæt bedsteforældre får selvfølgelig altid billeder af børnene til jul. Det er vist helt standard, og efterhånden bliver det ikke helt jul, uden at der er den slags under juletræet. Jeg ved, de ikke kan hænge dem alle sammen op på væggen, men for mig er det også vigtigere, at de får billederne. Så kan de altid selv gøre med dem, hvad de vil. Men jeg ved dog, at de gerne vil have nogle andre billeder end dem, der lige bliver taget af fotografen i institutionen, så denne jul skulle de have det.

Noget der er værd at hænge på væggene

Vi besluttede os derfor til at finde nogle rigtig gode billeder af børnene, feriebilleder eller andet, der ville gøre sig godt i rammer på væggen, så der var noget, der virker mere naturligt, og som man derfor bare bliver mere glad for at have hængende og dermed mere glad for at kigge på hver dag.

Men jeg fandt ud af, at der er endnu mere spændende muligheder end bare at ramme et billede op. Det er at få dem som billede på lærred. Jeg fandt derfor nogle rigtig gode billeder af dem alle tre, og så fik jeg bestilt og lavet to af hver til gaverne dette år.

Den bedste gave

Det var nemt at bestille og få dem lavet. De levede mere end bare op til vores forventninger, og vi er faktisk kede af, at vi ikke også fik lavet til os selv samtidig, men det kan vi heldigvis nemt få gjort. Måske med et par andre billeder, det har vi ikke lige besluttet endnu.

Jeg er så imponeret over det færdige resultat. Det er billeder, alle gerne vil have hængende, og du kan få trykt lige det, du gerne vil have.