Det rigtige udstyr

Det rigtige udstyr

Vi skal ud på en rigtig mandetur, og vi skal have noget udstyr med, for vi skal overnatte ude, og vi skal cykle rundt i hele landet, så det er med at finde noget udstyr, som passer til den danske sommer, for vi ved jo alle, at det kan blive alt fra 4 måneder med sol til 4 måneder med vejr, som mest minder om efterår. Så vi ledte højt og lavt efter et sted, hvor vi kunne få lidt af hvert med, så ville være sikre, lige meget hvad vejret ville byde os på.

Der skal spares

Vi havde dog ikke tænkt på, hvor dyrt det ville være at få det hele, så vi var tvunget til at gå på kompromis med, hvad ville have, eller finde et sted, hvor vi kunne få lidt ekstra for vores penge.

Vi var så heldige, at vi havde nogle gode venner, som sidste år tog samme tur, og de kom og gav os navnet på https://xtragrej.dk/, som de havde brugt, og der var vi heldige, for de havde ikke kun et stort sortiment, men også gode priser, og de havde den mest fantastiske kundeservice, som viste os hurtigt og let, hvad vi skulle bruge, og de gjorde det uden at presse på for et mersalg, noget som virkelig talte til deres fordel.

Vi fik, takket været deres vejledning, placeret en ordre på ting, som vi skulle bruge, og vi blev garanteret, at vi ville få det hele leveret allerede ugen efter.

Som med alt andet hos dette firma, så fungerer alt bare til perfektion, så selvfølgelig gik der kun et par arbejdsdage, så kom alt det, som vi havde bestilt, og vi kunne se, at det heller ikke er kvaliteten, som de går på kompromis med, for det er som om kompromis slet ikke findes i deres sortiment eller i deres ordforråd.