En tekande kan gøre hele forskellen

En tekande kan gøre hele forskellen

For mange bliver en kop te hurtigt til et krus og et tebrev, men det er for mig ikke den rigtige måde at gøre det på. Te kræver kærlighed og kvalitet som alt andet her i tilværelsen, og så dyrt er god te heller ikke. Om du så er til filter eller æg, det er en smagssag. Men te bliver bedst brygget i en tekande. Hvor der også er til mere end en kop, og det skader bestemt heller ikke, når jeg nu kan lide både duften og smagen.

Som nævnt er jeg ikke til tebreve og den slags, der findes i supermarkeder, så i min tekande er det altid rigtig te. Jeg foretrækker i øvrigt et par bestemte typer, som jeg køber det helt samme sted, hvor jeg har fundet mine tekander, nemlig hos https://www.carstensens-tehandel.dk/kander-og-tilbehor/tekander.html.

Det var faktisk min jagt på tekander, der fik mig til at kigge på deres udvalg af te. Ikke en dårlig beslutning, for her er alt, hjertet kan begære. Jeg drikker stort set ikke kaffe længere, for te er nu en gang bedre. En te i en god kvalitet herinde koster heller ikke i nærheden af god kaffe, så jeg er i rigtig gode hænder.

Det er hverdagens luksus

For mig er te hverdag, og hverdag er nu en gang det, der er mest af. Fester er få, men hverdagen skal være dejlig på samme måde. Det klarer jeg med te, og det er en lille synd, der på ingen måder skader, så det er ikke noget, der lige får mig til at stoppe med det. Nyd hverdagen. Det er det hele værd, for med en god hverdag, så bliver livet en lille smule mere smukt og behageligt.

Prøv det selv. Det at sætte pris på hverdagen og gøre sig selv en glæde hver dag, det er det hele værd.