Gode råd til dig, der skal købe indvendige døre

Gode råd til dig, der skal købe indvendige døre

Før i tiden var de fleste indvendige døre brune, kedelige og af meget dårlig kvalitet. Mange døre fra 60erne minder mere om papdøre end trædøre. Heldigvis er danskerne blevet en del mere kvalitets- og stilbevidste, når det kommer til deres indvendige døre. Dette har dog medført, at der nu er så mange døre at vælge imellem, at det kan virke uoverskueligt at købe nye indvendige døre. Derfor har vi lavet en guide, der fortæller, hvad du skal tage stilling til, når du køber indvendige døre.

Overvej hvad du har brug for

Det er vigtigt, at du tager dine behov med i overvejelserne, når du køber nye indvendige døre. Her skal du blandt andet overveje dørenes materiale. Har du tid til at vedligeholde dørene regelmæssigt? Hvis svaret er nej, skal du kigge efter døre, der kræver minimal vedligeholdelse. Herudover skal du også tage stilling til dørtypen. Hvis du gerne vil maksimere pladsen i hjemmet, bør du overveje en skydedør. Støjniveauet er også en vigtig faktor. Hvis der er mange mennesker i hjemmet, bør du overveje at anskaffe dig en dør, som er lydisolerende. Sidst, men ikke mindst, bør du også overveje dørens varmeisolering. Hvis du allerede bruger mange penge på at opvarme dit hjem, bør du anskaffe en indvendig dør, der er varmeisolerende.

Pris og stil

Når du køber indvendige døre, bør du først og fremmest være opmærksom på prisen. Priserne på døre kan være meget varierende. Derfor skal du starte med at lægge et budget, så du ved, hvor meget du kan betale for døren. Herudover skal du tage stilling til dørens stil. Mange danskere er bange for farver, men faktisk kan en farverig dør give en fantastisk kontrast i hjemmet. Døre bliver i dag betragtet som en del af indretningen. Derfor er det vigtigt, at du vælger en dør, der passer til dit hjem. 

Hvis du står og mangler indvendige døre, kan du finde et stort udvalg her