Hyggelig Weber-grill til altanen

Sommeren er snart på vej. Med lidt god vilje er den i hvert fald. Vi befinder os sidst i marts, og da vi lige har skiftet til sommertid, vil jeg mene, at man godt kan vove at påstå, at sommeren er på vej.
Der er ofte ikke ret mange dage med godt sommervejr her i Danmark. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at få udnyttet de få solskinsdage, der er. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre i år!
Jeg bor i lejlighed på tredje sal i Odense. Jeg studerer på Syddansk universitet, hvor jeg læser jura på tredje år. Det vil sige, at jeg snart skal aflevere mit bachelorprojekt. Jeg bruger derfor rigtig mange timer indendøre og er ikke kommet ud for at nyde solen endnu, selvom den har været fremme et par dage allerede. 
Jeg bliver hvert år vinterdepressiv, og det er derfor enormt vigtigt for mig at komme ud og få noget solskin, når muligheden byder sig.
Grundet travlhed med skole har jeg altså ikke haft mulighed for at nyde solen endnu, og jeg er derfor fast besluttet på at tage revanche, så snart jeg har afleveret mit projekt til sommer. 
Når man bor på tredje sal, er der ikke de helt store muligheder for at nyde solen hjemmefra. Jeg må ofte gå ned i Munke Mose eller Eventyrhaven, hvor alle de øvrige beboere i Odense også ligger og slikker sol.
Dog har jeg en altan. Jeg fik for et par uger siden den tanke, at jeg kunne købe en lille grill, som kunne stå på min altan, så jeg kunne grille med mine venner herhjemme til sommer. Jeg var meget i tvivl om, hvilken grill, der var den bedste, og jeg læste derfor anmeldelser af de forskellige Weber-modeller på blogsiden hos Trægården Kås. Jeg endte med at købe en fin lille kuglegrill, som jeg glæder mig til at tage i brug.
Hvis du også er i tvivl om hvilken grill, der passer til dit behov, kan du læse anmeldelser her: http://alt-til-byggeriet.dk/