Læsestof skal der til

Læsestof skal der til

Jeg er en læsehest, og jeg er en af dem, som også følger med, når der kommer ny teknologisk udvikling, for det er man nødt til, ellers så er man tabt og skal have børnebørnene til at hjælpe, og det gider jeg ikke. Så da der kom e-bøger, og det var noget, som de brugte, så hoppede jeg med på bølgen og fik tegnet mig et godt abonnement.

Inden fik jeg dog undersøgt markedet for e-bøger, og der var specielt et abonnement, som jeg synes var klart bedst. De havde et meget alsidigt sortiment med bøger i alle genrer, og det er godt, når man som jeg læser alt. Det er faglitteratur, jeg kan godt lide at holde mig opdateret på de nyeste teknikker indenfor psykologien, selvom jeg ikke praktiserer længere, og jeg elsker både de historiske dramaer med den episke kamp mellem det gode og det onde og en god krimi, hvor vi altid finder morderen til sidst.

Jeg vil have det hele

Mine børnebørn skal der jo også læses for, så min abonnent skulle være meget alsidigt og varieret, og det er det, som jeg fik hos https://politikenbooks.dk/eboger/ bestemt, men det bedste er, at dem, som sidder i kundeservice, altid er klar til at hjælpe en ældre dame som jeg med det tekniske, for der er stadig noget, som jeg ikke altid lige fanger, og de er klar med svar og er meget tålmodige, så jeg er glad for mit abonnement.

Det hele får jeg til en pris, som slet ikke står på mål for alt det, jeg får for pengene, men jeg klager bestemt ikke. Det er skønt med så stort et bibliotek og så god en service til så lav en pris. Lige noget som passer en pensionists pengepung, alle er glade, og måske skal manden have sit eget abonnement, det er jo næsten ved at være en daglig kamp med ham om, hvem som skal læse nu.