Mine geniale tablet til bøger

Mine geniale tablet til bøger

Jeg kan godt lige at have bøger med, når jeg skal et eller andet sted hen. Men bøger kan være store og tunge, så jeg begyndte at overveje e-bøger i stedet. Her er der for mit vedkommende også ulemper, for jeg synes det bliver lige småt nok på min telefon, og min tablet er lidt for stor at sidde med, når jeg skal læse. Men der er et fantastisk alternativ.

En tablet – bare til bøger og intet andet

Der er heldigvis mere innovative mennesker, der har set dette på samme måde som jeg. De har derfor til formålet opfundet en tablet, der er beregnet til bøger alene. Den er lille og handy, men ikke for lille, og du kan vælge, hvor meget lys, der kan være på den tekst, du læser. Ja den har endda indbygget bogmærke, så du ved altid, hvor langt du er nået, og da det hele er elektronisk, så falder det ikke ud og ligger i bunden af tasken.

Hvis du ikke kender til denne tablet endnu, så kan jeg kun anbefale de. Den hedder en kindle, og du kan få rigtig mange bøger til den. Både bøger på dansk og på andre sprog, så det er et helt bibliotek i en smart og praktisk indretning.

Jeg kan ikke undvære den

Der er ikke noget værre end at være tæt på at afslutte en bod og skulle i gang med den næste, men så skulle slæbe dem begge med. Med en kindle slipper du for besværet og kan have dem begge med. Det med en mindre vægt end bare en bog.

Den ligger godt i hånden, og den kan bruges alle steder, ude som hjemme, hvad enten det er i dagslys, i tusmørket eller med lamper tændt. Det har løftet min læsning til et højere niveau og udvide mine muligheder.