Minimalistisk og elegant

Minimalistisk og elegant

Jeg har en absolut favoritdesigner, når det gælder ure, og det er Daniel Wellington. Men det er ikke så let at finde de ure, som en samler som jeg gerne vil have, til en rigtig god pris, og det er jeg nødt til, når jeg er studerende, og der er et begrænset budget.

Men jeg er så heldig, at jeg for et par år siden fandt https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html, hvor jeg til min store overraskelse så, at de havde et stort udvalg af Daniel Wellington ure og samtidig også havde en kundeservice, som, jeg ikke troede, fandtes længere.

Kvalitet til små penge

De ure, som de sælger, kommer alle med de samme gode garantier, som du får, når du handler med din lokale urmager eller guldsmed. Der gælder de samme garantier, hvis uret går i stykker, og de ure, som jeg har købt, har alle været med de samme certifikater på urværket og som bevis på, at det er et ægte Daniel Wellington.

I starten var jeg noget loren ved at handle med dem, for de priser, som de solgte ure til, var næsten for gode til at være sande, men jeg kunne til sidst ikke dy mig, og tog chancen, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. For de har hver eneste gang givet mig det bedste, jeg har kunnet forestille mig, og de har samtidig også givet mig en meget hurtig levering, som er med i prisen for uret. Det er utroligt, at de ikke går ned på hverken service, pris eller har en langsommelig levering. Men det gør de ikke, og jeg har anbefalet flere af mine venner, som også samler på ure, at kigge på den hjemmeside, for de skal da også have glæde af det store udvalg, der er på siden, og det er jo ikke kun Daniel Wellington, der er på siden, det er også mange andre designere, både de moderne og de klassiske.