Noget der glæder og gavner

Noget der glæder og gavner

Hvordan finder man et personalegode, der glæder og gavner alle? Det kan være en udfordring af de helt store. Især nå man er en mindre virksomhed som vores, hvor der ikke er mulighed for kantineordning med mere. Vi ville gerne have et eller andet, som alle ville få gavn af, men det skulle samtidig være på et budget, der var til at have med at gøre.

Vi valgte æbler og pærer

Det vi besluttede os til var en frugtordning. I vores køkken og spiseområde ville vi kunne sætte en kurv med frisk frugt, og så kunne alle tage et stykke, når de holdt pause. I stedet for at bruge min egen tid på det eller sætte en medarbejder ud for at købe frugt, blev jeg enig med mig selv om, at det var bedre at få det leveret udefra.

Det er der nemlig rigtig mange firmaer, der har specialiseret sig i, fandt jeg ud af, og der lå også mange tæt på os. Nogle havde dog bedre anmeldelser end andre, og nogle havde mere professionelle hjemmesider oveni. Jeg kunne godt lide dem, hvor det var nemt at sammensætte det hele efter hvad, jeg syntes var en god idé, men reelt vidste jeg ikke, hvad medarbejderne var til, når det kom til frugt.

En god snak klarede det problem

Faktisk en snak med et af firmaerne, ikke med mine egne medarbejdere. Vi kunne starte med en prøvepakke, og efterfølgende kunne vi ændre mængde og indhold, hvis der var brug for de. De havde gode ideer til sammensætningen, så jeg valgte, det var dem, der skulle levere vores firmafrugt.

En ordning, der er blevet meget populær og jeg må sige, de var gode til at vurdere, hvad der ville gå som varmt brød hos os. Der har ikke været brug for at ændre i det, og nu ser alle frem til leveringerne.