Noget, der tager lyden

Noget, der tager lyden

At sidde mange sammen har en masse fordele. Der kan sparres rigtig fornuftigt med hinanden, og det er nemt at finde den kollega, du lige skal snakke med. Desuden er alle flinke til at gå et andet sted hen, når de har telefonmøder, men det til trods, så er der stadig lidt for meget larm. Det skal vi have en løsning på, så vores arbejdsmiljø bliver helt perfekt.

Grimme løsninger, men også smukke

Ting, der skal hænge ned fra lofterne eller flytbare vægge er ikke det, vi har brug for. Det er grimt, synes jeg, og det ødelægger det luftige i konceptet. Så kunne vi lige så godt sætte vægge op og lave små kontorer, og det er vi ikke interesseret i på nogen måde. Derfor kiggede jeg efter alternative løsninger, og det ar her, jeg fadt over akustiske billeder.

Det er billeder, der hænges på væggen, men som dæmper lyden. Det lød smart, rigtig smart, så det var en ide, jeg ville gå videre med. Det, der viste sig at være mest interessant, var, at det var muligt selv at vælge motiverne. Det gav nogle helt nye muligheder for indretning, og jeg var egentlig optaget af at få forskellige billeder fra hele landet på alle årstider.

Det ser så godt ud

Jeg valgte at bestille hos https://sumopix.com/da/lyddaempning, hvor deres kundeservice gav den bedste hjælp med at sikre, at alle billederne ville få den rette størrelse, så de ville fungere, og det fortrød jeg ikke. Når du ser dem, så tænker du ikke lyddæmpning, du tænker flotte billeder som kunst på væggen.

Jeg er overrasket over, at de kan så meget, når det bare ligner et billede, men det er med til at give os den indretning, vi gerne vil have, og det har virkelig hjulpet. Ingen, udover de ansatte ved det, og når der kommer kunder, så tænker de ikke over det, men de er imponeret over, der ikke er særlig meget larm af nogen slags.