Tæt på kulturen

Tæt på kulturen

Vi har i mange år rejst til forskellige dele af verden, og det er altid vigtigt, at vi kommer ud og oplever lokalebefolkningen, ser hvad de forskellige dele af verden har at byde på, og hvad de selv spiser, drikker, bruger hverdagen og fritiden på. Så en ferie, hvor vi bor privat, er lige sagen, og det fik vi muligheden for at prøve i år hos en familie i Toscana. En familie, hvor de selv producerer deres vin og har en gårdbutik, hvor de sælger de produkter, som de producerer.

Hele processen fra vi bestilte ferien hos https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/, til vi kom derned, blev varetaget, så vi fik en familie, som vi gik rigtig godt i spænd med. Alle vores krav til en ferie er blevet mødt, og der er ikke en eneste finger, vi kan sætte på den italienske bondegårdsferie, som vi var på.

Fair priser oveni

Det hele kostede os mindre, end vi har betalt for mange andre ferier, som slet ikke kommer op på siden af den fantastiske oplevelse, som det har været at være i Toscana og bo hos en lokal bonde og opleve det lokale liv og deres hverdag, og hvordan de bruger deres aftener på at stresse ned, og hvordan de nænsomt behandler de råvarer, som de producerer. Noget som står i skarp kontrast til det, som vi gør i Danmark.

Vi ved, vi til næste år skal afsted til en ny bondegårdsferie, hvis vi ikke kan komme afsted til samme sted, for hele oplevelsen fra dem, som arrangerede det, til det at skulle nyde det bedste, Toscana har at byde på, er det vi vil. Fra første sekund var de opmærksomme på kundens behov og var professionelle, og de leverer langt mere end det. Hvem ville ikke kunne lide en oplevelse, der er som ingen anden.