Te er et lille hjørne af zen derhjemme

Te er et lille hjørne af zen derhjemme

Fornemmelsen af den varme te gennem en tekop er for mig ubeskrivelig god. De giver ro og varme i hele kroppen, og jeg er sikker på, det er derfor, te sålænge har været en løsning på verdens genvordigheder i hele Storbritannien. Det giver i hvert fald mig klarhed i hovedet og ro i kroppen, og det er en luksus, jeg ikke vil være foruden.

For tiden er jeg til matcha te

Det gode ved te er, at der er så mange forskellige typer derude. Reelt er te kun det, der kommer fra tebusken, men mange former for varme drikke må gerne kalde sig selv for te i min verden. For mig er det mere et spørgsmål om en god smag og en rigtig god kvalitet, for det er det, der gør en kop te rigtig lækker.

Når du har med gode produkter at gøre, så skal det samtidig brygges på den helt rigtige måde. På den måde kommer den rigtige smag og farve frem, og det gør oplevelsen så meget bedre.

Det er underordnet, om det kun er til mig selv, eller om det er til mine gæster også. Det skal være en god oplevelse, og jeg gemmer bestemt ikke den gode matcha te til mig selv, men deler gerne ud af den. Jeg ved, at der er flere i min omgangskreds, der er hoppet med på tebølgen, og det er jeg rigtig glad for.

Lad dig betage af den smukke farve og den gode smag

Det første, der rammer dig med matcha te, er selvfølgelig duften. Men derefter er det den meget smukke, grønne farve. Jeg serverer den altid i enten hvide kopper eller i glas. Det er med til at fremhæve farven på en måde, der virker rigtig godt, og som er med til at understrege den helt fantastiske oplevelse, som denne te er.